Grote maten herenkleding | Paas Actie

Voordelig jouw voorjaar’s outfit samen stellen? Dat kun je tijdens het Paasweekend bij Bigmensfashion!

Tijdens het Paasweekend profiteer je namelijk van 10% korting op het gehele assortiment, gebruik hiervoor de kortingscode Paas20

Grote maten herenkleding

Bigmensfashion is gespecialiseerd in grote maten herenkleding, het assortiment is zeer uitgebreid te noemen en je vind er modieuze en fraaie collecties herenkleding in de grotere maat. Niet zoals velen denken dat grote maten herenkleding saai en oubollig te noemen is, wil Bigmensfashion hierin een uitkomst bieden voor de man met de net iets lastigere maat. De kleding is te verkrijgen in de maten xxl tot en met 6xl en je treft diverse modieuze merken waardoor het assortiment aanspreekt voor een ieder.

Assortiment grote maten herenkleding

In het assortiment van Bigmensfashion vind je zoals eerder genoemd een mix van verschillende merken, zoals Casa Moda, KAM Jeanswear, D555, Rockford en Urban Classics. Door de mix van verschillende merken is er een wisselend assortiment samen gesteld waardoor er vrijwel voor elke smaak een juiste keuze te verkrijgen is. Houd je van effen kleuren of juist van bijvoorbeeld een t-shirt met een trendy print, alle mogelijkheden vind je in het Bigmensfashion assortiment bij de grote maten heren t-shirts.

Grote maten herenkleding Paas actie

Tijdens het Paasweekend profiteer je van maar liefst 10% korting op het gehele Bigmensfashion assortiment. De korting kun je gebruiken om jouw voorjaar’s outfit voordelig samen te stellen, want de korting is namelijk zelfs geldig op de nieuwste collecties. Online kun je jouw nieuwe kleding bestellen, zonder hiervoor heel veel winkels af te hoeven gaan. Jouw bestelling word thuis bezorgt én er is nu een nieuwe optie in de verzending om jouw bestelling op afspraak te laten bezorgen. Eerst passen, voelen en daarna betalen, ook dat is mogelijk! Betaald jouw bestelling via AfterPay, hierdoor kun je eerst thuis jouw bestelling passen zonder al te moeten betalen. Een maatje te groot? Dat kan gebeuren, daarom kun je ook jouw bestelling gratis ruilen voor een maatje kleinere, mocht het nodig zijn. Wel zo gemakkelijk toch?!

Bekijk nu het grote maten heren assortiment van Bigmensfashion en profiteer snel van de Paas Actie!

Fijne Pasen!

De waardering van bigmensfashion.nl bij Trustprofile Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 23 reviews.