Iedereen is mooi | Grote maten heren

De plussize vrouwen zijn inmiddels tegenwoordig al aardig ingeburgerd, maar de plussize mannen lijken hierin nog steeds achter te blijven. Maar natuurlijk geldt ook voor de mannen; jullie zijn mooi in alle maten!

Het programma Ladies Night van Net5 powered by Linda de Mol startte hiervoor een heerlijke campagne om de plussize mannen in de spotlights te zetten.

Bigmensfashion werd hiervoor benaderd om het programma te voorzien van een aantal plussize man modellen. Bigmensfashion gespecialiseerd in grote maten herenkleding maakt zich al een aantal jaren sterk voor de net iets grotere man, want ook zij verdienen het om leuke trendy kleding te dragen en hoeven in geen geval genoegen te nemen met een aardappelzak omdat er geen trendy kleding te verkrijgen is in die grotere maat! Om dit beeld te doorbreken was Bigmensfashion uiteraard bereid om mee te werken aan dit initiatief en met een knipoog een statement te zetten.

Ladies Night wil in samenwerking met Bigmensfashion de plussize mannen helpen en heeft daarom 10 heerlijke mannelijke modellen met een maatje meer uitgenodigd om over een catwalk te lopen. Want: elk lichaam is mooi, of je nou slank bent of vol!

De uitzending vond 04 maart plaats en is terug te zien op de Facebook pagina van Bigmensfashion.

De waardering van bigmensfashion.nl bij Trustprofile Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 23 reviews.