Uitgelicht zomerse outfit in grote maat

Opzoek naar een leuke trendy zomerse outfit in grote maat? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bigmensfashion licht hierbij een voorbeeld uit wat slechts een kleine greep uit het uitgebreide assortiment.

Grote maten t-shirts heren

In dit voorbeeld is uitgelicht het D555 T-shirt Jones, een fraai t-shirt in een wisselende kleuren samenstelling die je eigenlijk overal bij kunt combineren. Het t-shirt is op de voorzijde voorzien van een trendy print wat het een sportief uiterlijk geeft. Alle t-shirts uit het Bigmensfashion assortiment vind je bij grote maten t-shirts heren.

Grote maten heren overhemden

Nieuw binnen dit seizoen de ‘printed’ overhemden van D555. Voorzien van vrolijke prints zoals palmbomen en surfborden. Zoek je iets unieks dan mogen deze overhemden zeker niet ontbreken in jouw kledingkast dit seizoen. Liever iets minder overheersend? Dan kun je ook kiezen voor een effen overhemd met korte mouw. De gehele collectie vind je bij grote maten heren overhemden.

Grote maten korte broeken heren

Hier is uitgelicht de Redpoint short Sherbrook. Een tijdloze jeans short in grote maat, te verkrijgen in drie verschillende kleuren. Namelijk grijs, licht blauw en donker blauw. Beschikbare maten 42 inch tot en met 56 inch. Deze Redpoint short staat bekend om zijn tijdloze uitstraling met een modern fit pasvorm en een uniek draagcomfort. Kortom een echte aanrader! Deze jeans shorts en alle overige modellen vind je in de shop bij grote maten korte broeken heren.

De waardering van bigmensfashion.nl bij Trustprofile Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 20 reviews.