Bigmensfashion

Betalen

Bigmensfashion.nl ondersteunt de volgende betalingsmogelijkheden:

– Betalen bij afhalen
– Creditcard
– Ideal
– Afterpay
– Paypal
– Vooraf overmaken
– Bancontact / Mistercash (België)
– Sofortbanking / DirecteBanking (Duitsland)

Betalen bij afhalen
Het is mogelijk uw artikelen bij ons af te halen, echter wel uitsluitend op afspraak!
Uw aankopen kunt u dan contant afrekenen.

Creditcard
Het is mogelijk uw artikelen online te betalen via creditcard, de volgende cards worden door ons betalingssysteem ondersteund: Visa, Mastercard en Maestro.

Ideal (www.ideal.nl)
Met ideal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Ideal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van Ideal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Landschot Bankiers, dan kunt u direct met Ideal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Kortom betalen zoals u al gewend bent.

Afterpay (www.afterpay.nl)
Online shoppen is zo makkelijk. Alles wat je wilt hebben wordt moeiteloos bij je voordeur afgeleverd. Maar waarom zou je vooraf betalen, als je achteraf pas weet wat je hebt gekocht? Met AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijkenproberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met AfterPay betaal je alleen voor wat je houdt. Voor ideaal gebruikersgemak download je de Afterpay app in de Google playstore.

Paypal (www.paypal.nl)
Met paypal kunt u gemakkelijk, veilig en snel betalen als u online aankopen doet. Paypal is gratis voor kopers, u hoeft alleen een paypal account te openen op www.paypal.nl. Op deze wijze kunt u betalingen verrichten aan iederen die een emailadres en een paypal account heeft. Via de webwinkel selecteerd u het artikel dat u wilt aanschaffen en selecteerd als betaalmethode paypal, u logt in op uw paypal rekening, controleer de reeds ingevulde transactie zoals afleveradres, klik op betalen en uw online paypal betaling is klaar, via email ontvangt u een bevestiging van de betalingstransactie. Zo betaalt u sneller als creditcard of overschrijving, tevens kunt u in het buitenland via paypal betalen.

Vooraf overmaken
U kunt uw aankopen ook betalen via vooraf overmaken, u maakt het factuurbedrag aan ons over na ontvangst van de betaling ontvangt u de bestelde artikelen. Tijdens het bestelproces ontvangt u onze gegevens, deze hoeft u vooraf niet op te vragen.