Nieuwe collectie jassen

nieuwe collectie jassen

Nieuwe collectie jassen

De nieuwe collectie is inmiddels binnen gekomen in de Bigmensfashion grote maten heren webshop. Ook de nieuwe collectie jassen is gearriveerd en vind je nu dan ook online in de shop!

Je vind nu in de collectie vele verschillende heren jassen in grote maten xxl tot en met 6xl. Dit jaar is de collectie extra uitgebreid, dus er is voor een ieder een gewenste keuze mogelijk.

Houd jij van een lekkere warme parka jas, deze zijn te verkrijgen in zelfs verschillende kleuren. Heb jij het al snel net iets te warm, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een iets dunnere jas. Het quilted jack zou dan misschien een goede keuze voor je kunnen zijn. Deze is voorzien van een gewatteerde body en shoftshell mouwen. Ook vind je er natuurlijk lekkere gewatteerde jassen, die je ook in diverse kleurstellingen vind zoals bijvoorbeeld navy, rosin, grijs en zwart. Door deze verschillende kleuren combineer je de jas ook gemakkelijk met jouw outfit.

Jas brady kun je bijvoorbeeld heel goed combineren op een jeans in grote maat. De groene variant (rosin) is helemaal hip deze winter. De kleur combineert ook goed op een zwarte maar ook een blauwe jeans, wat dat betreft kun je hier in de praktijk meer kanten op.

Alle nieuwste jassen vind je gewoon in de jassen collectie. Heb je een favoriet model uitgekozen? Dan koop je die gemakkelijk met slechts een paar drukken op de knop. Heel veel winkels af moeten struinen naar jouw juiste maat, is dus verleden tijd.

In de Bigmensfashion shop selecteer je door de slimme zoekfilters jouw eigen maat, waardoor je een overzicht krijgt welke jassen er op voorraad zijn in jouw maat. Wel net zo gemakkelijk toch?! Weet je niet zeker welke maat je moet kiezen? Raadplaag dan de maattabel die bij elk artikel word weergegeven.

Bekijk hier de gehele jassen collectie

De waardering van bigmensfashion.nl bij Trustprofile Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 23 reviews.